سنتور بر اساس ابعاد خاص که قاعده هم دارد مي تواند به سنتور سل، لا، سي …،کروماتيک، 12خرک، 14خرک، باس و…تقسيم شود. البته در اين تقسيم بندي تنها ابعاد ساز متغير است و بقيه اجزاي ساز يکسان مي باشد.
دو شيوهي متفاوت براي محاسبهي هزينهي تبليغات به ازاي کليک وجود دارد: يکي تعيين نرخ ثابت به ازاي هر کليک، و ديگري مزايده بر اساس پيشنهاد قيمت يا Bid. در هر دو حالت تبليغدهنده بايد ارزش بالقوهاي که از هر کليک ناشي ميشود را در نظر بگيرد. ارزش ياد شده به بازديدکنندهي مورد انتظار تبليغدهنده و عايدي کوتاهمدت و بلندمدت حاصل از اين بازديد (معمولاً درآمد) بستگي خواهد داشت.
منظور از جعبه رنس، جعبه شامل صفحه و کفه و کلاف مي باشد که با چسب يا سريشم به هم متصل هستند. در داخل اين جعبه بين 3 تا 7 چوب (پل) به قطر حدودي يک سانتي متر وجود دارد که بين صفحه و کف قرار دارد که بنا به تخصص و تجربه سازنده ساز در جاهاي خاصي قرار ميگيرد که اين خود به يک دست بودن صدا و تناسب حجم صدا و جنس ان کمک بسيار زيادي مي کند. لازم به ذکر است که برخي از اساتيد سازنده فقط با ابزار پل عيوب صدايي بسياري از سازها را مي توانند رفع کنند.
جنس چوب سنتور عمدتا از گردو مي باشد (البته چوب راش، آزاد، رز وود، فوفل… نيز استفاده ميشود) که البته خود چوب گردو بنا بر عمر درخت، قطر تنه، منطقه رويش درخت، مدت زمان خشک شدن چوب و شيوه خشک شدن ان کيفيتهاي مختلفي دارد. بسياري از اساتيد سازنده ساز معتقدند چوب مناطق سردسير مثلا کردستان، سنندج، الموت و… از کيفيت بهتري برخوردارند. البته از ديد اکثر اساتيد چوب گردوي تيره که داراي رگه هاي راست و منظم و يا فرهاي ابر گونه روي چوب مي باشند، که مدت زيادي (مثلا حداقل 5سال) از خشک شدن انها مي گذرد، گزينه مناسبي براي خريد سنتور خوش صدا خواهد بود.
بر روي صفحه سنتور دو سوراخ به شکل گل وجود دارد که به ان گل سنتور گفته ميشود. علت حضور اين گل علاوه بر زيبايي، کمک به ايجاد رنس در داخل جعبه مي باشد که محل آن بر اساس شيوه پل گذاري وسليقه سازنده زير سيمهاي زرد و پشت خرک تعبيه مي شود.
بسياري از اساتيد حرفه اي معتقدند که چيدمان پل تنها فاکتور مهم تنظيم صداي ساز نيست بلکه ضخامت صفحه و کف نقش بسيار زيادي در کيفيت صداي ساز دارد. البته در اين بين ضخامت صفحه از اهميت بيشتري برخوردار است. بنا به جنس چوب و ميزان خشک شدن ان ضخامت کف بين 7تا 9 ميليمتر و صفحه بين 5?5 تا 7?5 ميليمتر تنظيم مي شود.شايان ذکر است که اساتيد حرفه اي بنابر جنس چوب ممکن است ضخامتهاي مختلفي در نقاط مختلف صفحه و کف ايجاد کنند.که البته خود همين تجربه وتخصص زيادي را ميطلبد .
روي دو ساق ذوذنقه سنتور يک برجستگي وجود دارد که روي ان دو ميله استيل به قطر حدودي 2 ميليمتر قرار دارد که به شيطانک گفته مي شود.که بعدا سيمهاي سنتور روي ان قرار ميگيرد. ارتفاع شيطانک از اهميت زيادي برخوردار است زيرا بوسيله ان، ميزان فشار سيمها روي خرک تغيير ميکند که اين خود در نهايت روي صداي ساز اثرگزار خواهد بود.
در طرف راست سنتور و بر روي کلاف گوشي قرار دارد که سيمها ي ساز در نهايت از طريق همين گوشيها کوک وتنظيم مي شوند . اما نکته مهم در قسمت گوشي شيوه سوراخ کاري و برقو زدن است که رعايت همين نکته به کوک خوب و دقيق منجر خواهد شد. اما سيمگير در طرف چپ ساز قرار دارد که تنها نکته مهم شيوه گره زدن سيم است که در نگهداشتن کوک مي تواند موثر باشد.
سنتور شامل دو نوع سيم مي باشد که به سيم سفيد وسيم زرد يا قرمز معروف است. سيم سفيد از جنس فولاد مي باشد و سيم زرد يک ترکيب الياژي از کروم، مس وفولاد است. که البته اين سيمها عمدتا وارداتي هستند. نکته مهم در اين است که جنس سيم و کيفيت (يکدستي چگالي سيم) آن بر روي صدا بسيار موثر است.
درباره این سایت